19 november 2015

 Rotterdam – HumanCapitalCare BV is door de Nationale Business Succes Award uitgeroepen tot branchewinnaar 2015 in de Gezondheidsmanagementbranche. Zij heeft zich volgens de Nominatiecommissie ontwikkeld tot een toonaangevende onderneming, met een zeer sterke positionering en een excellente reputatie. ‘HumanCapitalCare BV weet haar grote vakkennis en haar klant- en servicegerichte aanpak uitstekend te combineren, waardoor zij hoog scoort op klanttevredenheid.’

 

HumanCapitalCare BV is een vooruitstrevende dienstverlener op het gebied van arbeid, vitaliteit en gezondheid die werkgevers ondersteunt bij het invoeren van integraal beleid voor gezondheidsmanagement en werknemers helpt duurzaam inzetbaar te blijven. Daarvoor biedt zij maatwerk op basis van een uitgebreid portfolio aan producten en diensten op het gebied van preventie, verzuim en interventies. Ook adviseert zij over zorg en financieringsmogelijkheden met als doel werknemers competent, gemotiveerd en gezond te houden.

De Nominatiecommissie van het Nationale Business Succes Award Instituut ziet in HumanCapitalCare BV een stabiele, vooruitstrevende onderneming die naar verwachting in de toekomst nog veel successen kan behalen binnen de markt. ‘Innovatie is het sleutelwoord bij HumanCapitalCare, want haar grote kracht is dat zij continu nieuwe diensten ontwikkelt en verbetert – waaronder we-care en my-care – die goed doordacht zijn en uitstekend zijn afgestemd op de wensen van de klant. Tevens profileert zij zich duidelijk als totaalpartner, die haar klanten zoveel mogelijk tracht te ‘ontzorgen’ door desgewenst de gehele begeleiding van een re-integratietraject voor haar rekening te nemen.’

Integrale benadering

De jury prijst met name haar professionele en gestructureerde aanpak van alle facetten van gezondheidsmanagement, zoals ziekteverzuim, re-integratie en preventie en de gedegen analyses die men uitvoert en die tot een integrale benadering leiden. ‘HumanCapitalCare adviseert en ondersteunt opdrachtgevers op alle terreinen van gezondheidsmanagement en helpt de werknemers om zo goed en lang mogelijk inzetbaar te zijn, door goed te kijken naar de arbeidsomstandigheden en deze waar mogelijk te verbeteren. HumanCapitalCare staat dan ook bekend als een competente adviseur, die haar opdrachtgevers optimaal weet bij te staan en actief meedenkt om, veelal via maatwerk, de beste oplossingen te realiseren. Niet voor niets maken gerenommeerde bedrijven als Nutricia en Nissan gebruik van de diensten van HumanCapitalCare’, stelt Robert Zwaan, hoofd van de dagelijkse Nominatiecommissie.

Behalve door innovatie onderscheidt het bedrijf zich door een duidelijke profilering, die zowel door opdrachtgevers als klanten zeer positief wordt gewaardeerd. Door haar vakbekwaamheid en haar grote ervaring met het functioneren van mensen in organisaties (en tal van branches) weet zij zeer goed welke randvoorwaarden aanwezig moeten zijn om zowel de organisatie als hun individuele werknemers optimaal te laten functioneren. ‘Een van de meest vooruitstrevende bedrijven op het gebied van arbeid, vitaliteit en gezondheid!’, oordeelt de Nominatiecommissie.

Meer informatie: https://www.humancapitalcare.nl/nl/

 

 

Over het Nationale Business Succes Award Instituut

Het Nationale Business Succes Award Instituut nomineert sinds 2011 jaarlijks de beste bedrijven van Nederland in specifieke branches op basis van strenge selectiecriteria. Een Succes Award wordt op basis van onderzoek toegekend aan ondernemingen die excellente resultaten hebben bereikt in hun branche en een lichtend voorbeeld zijn van succesvol ondernemen. De Nationale Business Succes Award is de eerste en de enige jaarlijkse ondernemersprijs van Nederland, met een eigen televisieprogramma en een hoofdprijs van 100.000 euro.

De missie van het Nationale Business Succes Award Instituut is tweeledig: het delen van actuele innovaties en kennis over de succesfactoren van ondernemingen in Nederland via (crossmediale) aandacht, en het versterken van het succes, de merkbekendheid en de company pride van de genomineerde ondernemingen via deze ondernemersprijs en het platform van de Nationale Business Succes Award.

De huidige editie van Nationale Business Succes Award (2015), inclusief het aanverwante tv-programma De Succesfactor, is gestart in februari en wekelijks tot einde 2015 te volgen op RTL 7, zondags om 12:55 uur.

Meer